Solutii de administrare server

This item was filled under [ Calculatoare ]

Servicii administrare servere

Orice companie mare are nevoie de un site mare, si bineinteles de un server dedicat. Daca ai in plan sa schimbi site-ul companiei tale intr-unul mai mare, atunci este necesar sa apelezi la o companie care ofera servicii administrare servere pentru companii. Partea de administrare servere reprezinta o parte din timpul tau sau al echipei tale pe care il vei putea programa pentru a creste traficul pe site si vanzarile firmei. Serviciile de administrare server imbunatatesc performanta, resursele alocate, securitatea serverului, precum si automatizeaza taskurile.

De obicei, companiile care nu au ca obiectiv de activitate IT-ul, nu reusesc sa administreze corect serverele si infrastructura lor chiar si daca au un om in house sau chiar o echipa interna de IT pe care o plateste. O firma de servicii administrare servere este intotdeauna o alegere buna, in primul rand specialistii de la o firma de administrare server vor fi intotdeauna la curent cu ultimele noutati in software si hardware si vor sti mereu ce sa faca in cazul in care intampina situatii neplacute sau probleme care par de nerezolvat.

Pentru a asigura o functionare optima si pentru a nu se bloca, este necesar ca serverul sa functioneze in conditii de mediu bune, insa sa nu fie aglomerat peste masura. La electronice trebuie sa oferi conditii sa functioneze, insa partea umana daca aglomereaza un server, degeaba conditiile sunt optime, pentru ca serverul nu mai functioneaza corect, apar flood-uri si alte situatii care impiedica un workflow constant.

Daca ai un server slab degeaba il optimizezi la parametrii maximi daca tu ai nevoie de mai mult, ca nu o sa faca niciodata ceea ce i se cere. Unui server slab nu ii poti “cere” mai mult decat ceea ce are, chiar daca ii oferi conditii, trebuie sa tii cont de parametrii maximi in care acesta poate oferi solutiile de care are nevoie compania ta.

O firma de administrare servere precum Fixmypc.ro monitorizeaza constant serverele tale, identificand orice eroare si facand astfel ca site-urile tale sa functioneze fara riscul ca ar putea exista o perioada de cadere, perioada in care tu poti pierde comenzi poate in valoare de cateva zeci de mii de euro.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Comment

Check Page Rank