Service

Fie ca sunteti persoana fizica sau companie, intotdeauna se intampla sa aveti nevoie de service calculatoare. Vi s-a intamplat sa aveti probleme cu calculatorul, sa nu mai porneasca, sa dea erori sau sa se incarce greu? Ati avut uneori nevoie sa modernizati echipamentele si nu stiati ce anume sa alegeti? Va mutati intr-un nou sediu si nu stiti ce echipamente anume va sunt necesare sau cum sa le montati? Va oferim solutii la toate aceste probleme legate de service calculatoare.

 Oferim solutii complete de asistenta tehnica pentru calculatoare, recuperari date, retele de calculatoare sau servere. Va oferim servicii referitoare la intretinere calculatoare, asistenta tehnica, service calculatoare si depanare retele de calculatoare, instalare si mentinere echipamente de comunicatii, configurare server, mentenanta server, configurare email,depanare software/hardware, retele de calculatoare, administrare retele, servere dedicate, instalare windows, toate serviciile noastre ridicandu-se la toate nivelele de cerinte. Garantam rezolvarea oricarei probleme legate de calculatoarele si reteaua dvs. Noi venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama completa de servicii IT ce cuprind, printre altele si servicii de webdesign si optimizare seo.

Service calculatoare si asistenta tehnica

Deoarece problemele clientilor nostri uneori nu seamana una cu cealalta, fiecare client avand nevoi si pretentii diferite din partea noastra, pentru serviciile de mentenanta si service calculatoare, ne adaptam mereu in functie de cerintele fiecaruia. Mereu incercam pe cat posibil sa imbinam conditiile financiare impuse de fiecare client cu tipul si numarul de servicii pe care i le putem oferi.

Asistenta tehnica trebuie intotdeauna acordata rapid, deoarece in caz contrar ajunge sa scada productivitatea muncii angajatilor dumneavoastra si astfel va poate genera pierderi, motiv pentru care noi am pus la punct, special pentru aceste cazuri, un serviciu de asistenta tehnica de la distanta. Serviciul de asistenta tehnica la distanta asigura o comunicare directa intre calculatoare si o rezolvare foarte rapida a multora dintre problemele care pot sa apara. Acest serviciu consta in faptul ca in momentul in care dumneavoastra aveti probleme cu calculatorul sau un angajat din cadrul companiei dumneavoastra are o problema cu calculatorul si  se face o sesizare la departamentul nostru tehnic, un angajat din cadrul echipei service calculatoare a firmei noastre se va conecta prin intermediul internetului la calculatorul respectiv si va indrepta situatia cu care va confruntati. Se intampla sa existe uneori situatii in care acest serviciu sa fie indisponibil, din diferite motive, dar chiar si in aceste cazuri va putem asigura ca vom ajunge la calculatorul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Problemele IT sunt inevitabile si reprezinta unul dintre principalele motive care pot sa genereaze pierderi, mai ales intr-o companie. Foarte multe persoane, fie fizice fie juridice, au nevoie de service calculatoare.

In cazul in care aveti probleme cu calculatorul trebuie aflata cauza exacta a disfunctionalitatii calculatorului si diferite detalii pentru a putea remedia complet problema. Reprezentantii nostri vor analiza impreuna cu dumneavoastra aceste detalii si va vor propune cele mai bune solutii.

Service calculatoare si optimizari

Clientii nostri trebuie sa fie intotdeauna multumiti de serviciile noastre. Este foarte important pentru noi acest lucru, deoarece calitatea serviciilor face intotdeauna clientul sa revina de fiecare data cand are o problema, ajungand astfel la colaborari pe termen lung . Intotdeauna va oferim servicii IT si solutii profesionale de mentenanta IT&C, service calculatoare profesional la preturi avantajoase.

Prin oferta noastra de service calculatoare va putem optimiza retelele si sistemele deja achizitionate si functionale pentru a putea sa le folositi cu  eficienta maxima. Putem restructura  si configura echipamentele informatice (inclusiv solutii antivirus) pentru ca pe viitor sa nu mai aveti atat de multe probleme cu functionarea eficienta a acestora.

Prevenirea pierderii datelor este foarte importanta. Pentru a putea preveni pierderile de date este necesara adoptarea celor mai eficiente solutii  de monitorizare a bazelor de date. Operatiile desfasurate sunt inregistrate intr-o locatie sigura si in cazul depistarii vreunei activitati suspecte sunt generate alerte in timp real.

Intotdeauna  se pot ivi o serie de probleme sau pur si simplu doar nelamuriri de natura tehnica ce intrerup activitatile de zi cu zi ale clientilor nostri si astfel se reduce productivitatea activitatii utilizatorilor in diverse domenii. Asistenta tehnica devine astfel un serviciu necesar. Este foarte important sa identificam erorile inainte ca acestea sa devina grave.

Pentru a asigura promptitudine serviciilor noastre in cazul in care apar probleme, asiguram si suport tehnic prin telefon sau asistenta tehnica la distanta.  De multe ori se intampla ca problemele sa fie rezolvate prin telefon, chiar de la primul apel.

Cativa dintre partenerii nostri:
Zado.ro | VentaGSM.ro | Depanare televizoare in Bucuresti | Reparatii la instalatia electrica si reglaj faruri auto

Check Page Rank