Epilarea cu ceara sau prin alte metode? Vezi avantaje

This item was filled under [ Solutii pentru orice ]

Ceara de epilat

Ceara de epilat este o metoda ieftina si eficienta pentru a scapa temporar de parul nedorit de pe orice parte a corpului, metoda utilizata deopotriva atat de femei, cat si de barbati. Ceara de epilat este una dintre cele mai vechi metode folosite pentru a indeparta parul de pe maini, picioare, axile, fata si zona de bikini. Cu multiple kituri de ceara epilare disponibile pe piata, puteti efectua aceasta operatiune chiar si la domiciliu.

Zilele in care utilizarea de ceara epilare pentru indepartarea parului era folosita doar de catre femei. Astazi tot mai multi oameni, fie barbati, fie femei, folosesc ceara de epilat pentru a scapa de parul nedorit de pe diferite zone ale corpului. Exista multe avantaje asociate cu ceara epilare pentru indepartarea parului.

Parul poate fi inlaturat de pe orice zona a corpului. Exista benzi ceruite de diferite dimensiuni, care ajuta la indepartarea parului nu numai din zonele mari ale corpului, cum ar fi mainile, picioarele, bratele, spatele sau pieptul, dar si de asemenea pentru zone mai mici, cum ar fi buza superioara, sprancenele sau axilele. Ceara de epilat este usor de utilizat, ceruirea fiind o metoda simpla de epilare care nu implica multe complicatii.

Dupa epilarea cu ceara, dureaza mai mult timp pana creste parul la loc, comparativ cu utilizarea lamei de ras. Cand elimini parul cu ceara de epilat, acestuia ii va lua intre 3 si 5 saptamani sa creasca la loc, acest lucru scutindu-te de indepartarea parului nedorit pentru un timp destul de indelungat. Dupa o anumita perioada de efectuare a epilarii cu ceara, vei observa ca crestera parului se va incetini sau se va opri complet in anumite zone ale corpului. Acest lucru inseamna ca intervalele de timp dintre ceruire vor creste iar tu vei fi mai putin stresata de indepartarea frecventa a parului nedorit de pe corp.

Epilarea cu ceara face pielea mai neteda pentru un timp indelungat. Parul care creste va avea un varf moale si imediat ce creste, va fi usor de inlaturat, spre deosebire de epilarea cu lama de ras, care duce la inasprirea parului, acesta avand varful mai gros dupa epilare. Pe Amalia.ro poti gasi ceara de unica folosinta de calitate foarte buna la preturi decente iar produsele de pe acest site te vor face cu siguranta sa revii periodic pentru a mai achizitiona ceva nou.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Comment

Check Page Rank