Intretinere

Vi se intmpla de multe ori sa aveti probleme cu calculatoarele dumneavoastra, sa mearga mult prea incet, sa se blocheze sau sa afiseze diferite mesaje de eroare? Daca raspunsul este da, trebuie sa stiti ca este nevoie sa fie efectuata periodic o intretinere pentru ca sistemele dumneavoastra sa functioneze mereu la nivel optim si la parametri optimi. In aceste situatii trebuie facuta o analiza detaliata a starii calculatoarelor, gasirea problemelor si rezolvarea lor. Orice calculator se poate defecta, oricat de bun si performant ar fi el, poate da erori, se poate bloca, exista posibilitatea ca uneori sa nu mai porneasca deloc. Rezolvarea eficienta a problemelor poate avea loc intr-un timp foarte scurt in cazul in care ne sunati. In momentul in care toate problemele sunt rezolvate, atunci dumneavoastra sunteti multumit si noi suntem incantati ca toata treaba a fost bine facuta.

Importanta serviciului de intretinere calculatoare

Intotdeauna noi va putem ajuta in momentul in care achizitionati tehnica de calcul. Va putem instala si configura sistemele in asa fel incat sa functioneze eficient, dumneavoastra sa puteti lucra neintrerupti de diverse probleme si astfel sa puteti realiza un real profit in urma achizitiei dumneavoastra. Intotdeauna vom fi atenti la cerintele dumneavoastra si vom face tot posibilul ca pe parcursul unei lungi perioade de timp sa reusiti sa aveti parte de o intretinere calculatoare cat mai usoara. Cerintele dumneavoastra vor fi transpuse in solutii IT si de intretinere calculatoare. Va putem de asemenea ajuta sa instalati si sa configurati propriile dumneavoastra servere in cazul in care aveti nevoie.

De multe ori problemele IT care apar pot duce la intreruperea unor activitati foarte importante sau chiar indispensabile functionarii normale a firmei. Faptul ca noi ne ocupam de intretinere calculatoare pentru dumneavoastra va avea ca rezultat functionarea fara intreruperi frecvente a retelei dumneavoastra.

Intretinere calculatoare pe baza de abonament

Va punem la dispozitie o echipa intreaga pentru intretinere calculatoare si retele, pentru asistenta tehnica si mentenanta calculatoare si retele pe baza unui abonament lunar rentabil pentru dumneavoastra. In baza acestui abonament veti economisi timpul si banii pe care i-ati fi dat de fiecare data cand se intampla sa aveti vreo problema. Prin abonamentul de servicii intretinere calculatoare veti economisi timp, deoarece noi avem grija sa aveti cat mai putine intreruperi si disfunctionalitati ale echipamentelor dumneavoastra.

In baza abonamentului lunar va oferim servicii prompte de intretinere calculatoare, devirusare, service, depanari calculatoare si deplasari imediate la domiciliul sau sediul dumneavoastra. Ne puteti contacta oricand pentru o oferta optima de abonament intretinere calculatoare. Va punem la dispozitie personal specializat in service calculatoare, depanare, instalare, configurare si intretinere calculatoare precum si orice este necesar pentru ca dumneavoastra sa nu va mai faceti griji in ceea ce priveste partea IT.

Va putem oferi update pentru sistemele de operare si alte programe care beneficiaza de licenta dumneavoastra de update online(antivirus si eventual alte softuri de scanare programe de detectie spyware/adaware). Suportul tehnic prin telefon pe care il oferim rezolva de multe ori problemele, economisind astfel timpul dumneavoastra. De asemenea va putem oferi si consultanta pentru achizitii de noi echipamente.

Check Page Rank