3 lucruri pe care nu le stiai despre alegerea unui bilet de avion ieftin

This item was filled under [ Solutii pentru orice ]

Bilete de avion

De multe ori evitam sa alegem anumite destinatii in primul rand datorita pretului excesiv de mare, iar de multe ori datorita pretului pentru un bilet de avion. Pretul pentru bilete avion este in general destul de mare indiferent de destinatie. In ultimul timp insa, au aparut cateva agentii care se ocupa de rezervari bilete de avion si astfel poti achizitiona bilete de avion la preturi foarte bune.  Rezervari Bilete Avion la preturi competitive poti face prin agentia de bilete aerolines.ro, unele dintre cele mai populare destinatii fiind Londra, Milano, Dubai si Moscova.

Oamenii isi planifica din ce in ce mai des vacantele pe internet, planificarea unei vacante fiind posibila numai prin intermediul internetului. Pretul unui bilet de avion poate fi obtinut cu o reducere de chiar pana la 40% in cazul in care optezi  din timp pentru rezervari bilete de avion prin intermediul unei agentii precum Aerolines. De ce multe ori daca rezervi o vacanta cu minim cateva luni inainte, pretul pentru vacanta dar si pretul pentru bilete avion este cu mult mai mic decat daca ai rezerva cu o luna sau cu doua luni inainte de plecare.

Ce sa alegi pentru rezervari bilete de avion: companiile low cost sau companii de linie?

Cele mai ieftine bilete de avion le gasesti de obicei la companiile low cost. Wizzair, Blueair sau AirAsia sunt doar trei dintre companiile care ofera bilete de avion la preturi competitive pentru orice destinatie ti-ai putea dori. Singurul inconvenient la astfel de companii low cost este ca nu ofera servicii care sa iti ofere o calatorie de lux. Exista companiile de linie, care ofera bilete de avion la preturi foarte mari comparativ cu low costurile. Companiile de linie sunt recomandate in cazul in care calatoresti in tari indepartate, caci in momentul in care petreci minim cateva ore in avion, ai nevoie de un confort sporit.

Pretul unui bilet de avion difera si in functie de zilele saptamanii

In perioada sarbatorilor de iarna si in luna august sunt cele mai mari preturi pentru bilete de avion. In functie de zilele saptamanii, trebuie sa stii ca in weekend pretul unui bilet de avion este mai mare, iar in mijlocul saptamanii marti, miercuri sau joi sunt preturile cele mai mici.

Alege zboruri cu escale in locul liniilor directe

De asemenea zborurile cu linii directe sunt mai scumpe decat cele cu escale, asadar alege rute alternative si vei beneficia de un pret mai mic penru biletul de avion.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Comment

Check Page Rank